Εταιρεία

  1. Αρχική
  2. Εταιρεία

30 χρόνια τώρα, το εργοστάσιο μας κατασκευάζει μεταλλικά έπιπλα για επαγγελματική και οικιακή χρήση. Ανάμεσα στους πελάτες βρίσκοντια οι περισσότεροι δημόσιοι οργανισμοί, τράπεζες, ένοπλες δυνάμεις και σώματα ασφαλείας, καθώς επίσης ιδιωτικές επιχειρίσεις στο χώρο του αθλητισμού, της εστίασης, σχολεία, βιομηχανίες, ναυπηγεία αλλά και χιλιάδες σπίτια σε όλη την Ελλάδα.

Η πείρα και η γνώση μας εγγυώνται την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας αλλά και την λειτουργικόηττα τους ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες σας στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Αναλυτικότερα τα είδη μας είναι:

1. ΕΡΜΑΡΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ Μεταλλικά ερμάρια για εγκαταστάσεις φυσικού αερίου από ανοξείδωτη λαμαρίνα σε διάφορες διαστάσεις και ειδικές κατασκευές.

2. ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ Μεταλλικές ντουλάπες μονόφυλλες - δίφυλλες - τρίφυλλες - παπουτσοθήκες, φρουτοθήκες από λαμαρίνα dcp ή γαλβανιζέ σε διάφορες διαστάσεις και χρωματισμούς, κατάλληλες για οικιακή χρήση.

3. ΙΜΑΤΙΟΘΗΚΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ Μεταλλικές ιματιοθήκες κατάλληλες για ξενοδοχεία, σχολεία, γυμναστήρια, εργοστάσια, καταστήματα, αθλητικούς συλλόγους, στρατιωτικές μονάδες κ.α. σε ποικιλία θέσεων από μία μέχρι δώδεκα και σε διαστάσεις που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε χώρου.

4. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ Κατασκευάζουμε αρχειοθήκες καρτελοθήκες για φύλαξη απλών και κρεμαστών με 2-3-4 συρτάρια. Επίσης ερμάρια με συρόμενες ή ανοιγόμενες πόρτες σε διάφορες διαστάσεις.

5. ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Επειδή τυχαίνει κάποιοι χώροι να έχουν τις ιδιαιτερότητες τους είμαστε στη διάθεσή σας να κατασκευάσουμε κάθε άλλη διάσταση που θα μας προτείνετε.

6. ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ,ΚΑΛΟΓΕΡΟΥΣ,ΣΥΦΙΝΙΕΡΕΣ,ΚΟΜΟΔΙΝΑ,ΚΑΡΕΚΛΕΣ,ΤΡΑΠΕΖΙΑ.

7.ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΑΝΑΤΟΜΙΚΑ,ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ Κ.Λ.Π.

 

Επωνυμία:ΑΝΘΟΥΣΑ  ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΒΑΛΑΒΑΝΗ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΕΠΙΠΛΩΝ- ΝΤΟΥΛΑΠΩΝ
ΑΦΜ: 069169380
ΔΟΥ: ΣΤ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΔΡΑ: ΟΡΦΈΩΣ 180 ΒΟΤΑΝΙΚΌΣ Τ.Κ.11855
ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΜΗ:87137102000